ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Σε κεντρικό σημείο, και σε απόσταση ενός λεπτού από την παραλία, η δική σας «Palm» Σουίτα, είναι η ιδανική βάση για εξορμήσεις στην Χαλκιδική. Τοποθετημένο στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, το Πευκοχώρι βρίσκεται μόλις 19 χλμ μακριά από την Καλλιθέα και πολύ κοντά στα χωριά Κρυοπηγή, Πολύχρονο και Χανιώτη. Οι Σουίτες «Palm» βρίσκονται σε απόσταση μόλις μίας ώρας από τη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο. Υπάρχει χώρος στάθμευσης, καθώς επίσης και πολύς χώρος στα λειτουργικά δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους για εκδηλώσεις.

ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ

Καλωσορίσατε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Εκεί που συναντώνται πολύχρωμες κουλτούρες και πολιτισμοί, περιτριγυρισμένοι από μίλια δάσους. Αυτό το γοητευτικό, παραδοσιακό ελληνικό χωριό καλωσορίζει τους τουρίστες σε μια ζωντανή τοποθεσία, με υπέροχες ταβέρνες και νυχτερινή ζωή, καθώς και τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες στον κόσμο.

Μεταφρασμένο ως «Η χώρα των Πεύκων», το Πευκοχώρι απολαμβάνει ένα ήπιο κλίμα και μοναδικά τοπία. Υπάρχει ένας μεγάλος παραλιακός πεζόδρομος γεμάτος καταστήματα, καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια, και η περιοχή είναι ιδανική για τους παραθεριστές. Με τοπική ζωντανή μουσική, ένα luna park και πολλά beach bar, υπάρχει κάτι για όλους.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο Γλαρόκαβος, ένα όμορφο φυσικό λιμάνι. Χρησιμοποιείται ως σημείο εκκίνησης για πολλά ταξίδια στο Αιγαίο Πέλαγος, καθώς αυτή η φωτεινή μπλε λιμνοθάλασσα συνδέει τη μια πλευρά της χερσονήσου με την άλλη, ένας εκπληκτικός φυσικός σχηματισμός που αξίζει να τον επισκεφθείτε.

Μενού